Welcome to Ann's Blog

Hi there! With this Blog, I will try to inform you on regular bases about what I'm up to at the moment. Make sure to check the latest updates from time to time! See ya! #12 Ann

Friday, June 20, 2008

Los Angeles





Hallo,

We zijn juist terug van een weekje 'on the road'.
Toch altijd leuk om na een lange verplaatsing terug in San Antonio te zijn. Vandaag wel bloedheet, 40 graden..
Na twee overwinningen tegen Indiana en Atlanta staan we op een tweede plaats in de Western Conference, met 7 overwinningen en 4 nederlagen. We zijn momenteel goed aan het spelen. De competitie is verschrikkelijk hard, alle ploegen zijn sterke tegenstanders.

Los Angeles staat op de eerste plaats. Morgen spelen we tegen LA hier in San Antonio. Vandaag hebben we nog video bekeken van LA met de ploeg. Alles wordt hier perfect geanalyseerd. LA is heel goed aan het spelen, met als boegbeeld Lisa Leslie. Zij zal aan de Olympische Spelen deelnemen deze zomer met haar ploeggenote Candace Parker (rookie, haar eerste seizoen in de wnba). Candace Parker is een rijzende ster in de USA en krijgt lucratieve sponsordeals (Adidas, Gatorade) met bedragen die wij alleen maar kennen van in de NBA.

Ondertussen heeft Boston de Finales gewonnen. Wij hebben hier alle matchen op tv gevolgd. De sfeer rond de nba finales is toch wel indrukwekkend. De ontlading in sport kan zo mooi zijn, ik genoot ervan om de spelers van Boston te zien vieren.

Hopelijk kunnen we net als Boston LA verslaan!
Tot binnenkort!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home