Welcome to Ann's Blog

Hi there! With this Blog, I will try to inform you on regular bases about what I'm up to at the moment. Make sure to check the latest updates from time to time! See ya! #12 Ann

Tuesday, October 30, 2007

Terug in Moskou..

Hallo,

We zijn terug in Moskou. Het is altijd leuk om terug thuis te komen na een lange verplaatsing. 10 dagen, eerst Cheliabinsk en dan Ekaterinburg.
Het was super om de 'Worldleague' te winnen. Onze eerste grote prijs is binnen. We speelden de finale tegen de USA. Toch wel een selectie van de beste speelsters in de WNBA voor het ogenblik. Het publiek van Ekaterinburg stond als een blok achter onze ploeg, RUSSIA, RUSSIA..



Onze grote baas was aanwezig op de finale. Hij was trots en verwacht veel van zijn ploeg dit seizoen.
We hebben echt wel een sterke ploeg dit jaar. Ik hoop om terug voor de titel te gaan dit jaar. Euroliga en Russische competitie.
Na de finale hadden we een banket met alle deelnemende ploegen. Ekaterinburg had een restaurant afgehuurd in het centrum. Tafels vol eten en drank. Optredens van strippers, goochelaars,... zorgden voor het nodige spektakel.
De volgende dag vertrokken we terug naar Moskou. Met Ural Airlines. Na 3 jaar Rusland ben ik het nog niet gewoon om te reizen met de nationale luchtvaartmaatschappijen. Als je op zo'n vliegtuigjes stap mag je er niet teveel bij nadenken..



We kregen zondag een vrije dag. Tijd om eens naar de Auchan te gaan. Blijkbaar dacht ik er niet alleen zo over. Zo druk, er was gewoon geen plaats om je karretje te duwen.
Maandagavond terug training. We zijn met de buitenlandse speelsters iets gaan eten in TGI Fridays. Het is 10 min rijden van ons appartement tot in het centrum. Als er geen verkeer is natuurlijk. We zullen de metro ook eens moeten ontdekken. Het doet raar om terug in zo'n grote stad te leven. Samara noemen ze hier het platteland..
Vrijdag spelen we tegen Sint Petersburg in de Russische competitie. Morgen spelen de mannen van CSKA thuis. We gaan met de ploeg kijken.

Tot binnenkort,
ANN

0 Comments:

Post a Comment

<< Home