Welcome to Ann's Blog

Hi there! With this Blog, I will try to inform you on regular bases about what I'm up to at the moment. Make sure to check the latest updates from time to time! See ya! #12 Ann

Monday, October 18, 2010

Back in Ekat

Hallo,
Alweer een tijdje geleden...
Een hele zomer in België achter de rug! Ik heb echt wel genoten om eens een lange tijd thuis te zijn.

De resultaten met de Cats waren heel ontgoochelend. Ik zie het als een gemiste kans.
Maar België heeft veel talent bij de jeugd (kijk naar de resultaten van de -17 in Toulouse deze zomer) om de toekomst van het Belgisch basket te verzekeren.

De mannen daarentegen hebben het super gedaan. Dikke proficiat aan coach Casteels en de ploeg!



Ondertussen ben ik terug in Ekaterinburg. Altijd even aanpassen. De eerste sneeuw is hier al gevallen...
We hebben dezelfde ploeg behouden als vorig jaar. Dat toont de torenhoge ambities. We hebben onze eerste competitiewedstrijd in Moskou gemakkelijk gewonnen. Spartak Moskou en Orenburg zijn onze grootste tegenstanders voor de Russische titel.
Ik heb het reizen wel niet gemist. 2,5 u in de file in Moskou. Vlucht 3u vertraging. We kregen rij 31 en 32 op het vliegtuig. Eénmaal op de vlucht zagen we dat 30 de laatste rij was? Enkel in Rusland...
Gisteren werden wij tijdens de eerste thuiswedstrijd in de bloemetjes gezet door onze eigenaar. Onze titel van vorig jaar werd nog eens uitgebreid gevierd!!! Ook mijn 30ste verjaardag werd hier niet vergeten door de club.
Volgende week spelen we onze eerste Euroliga wedstrijd in Gospic.
In groep B ontmoeten we al Fenerbahce. Door het tekenen van Diana Taurasi zijn ze zeker een Final 4 kandidaat. Het zullen interessante matchen worden..
tot binnenkort,
Ann

0 Comments:

Post a Comment

<< Home