Welcome to Ann's Blog

Hi there! With this Blog, I will try to inform you on regular bases about what I'm up to at the moment. Make sure to check the latest updates from time to time! See ya! #12 Ann

Thursday, September 18, 2008

Play-off time!!



Hallo,

Ik ben momenteel in Sacramento, Californië. We spelen vanavond de eerste wedstrijd van de play-offs tegen de Sacramento Monarchs.

Vanavond: SAN ANTONIO @ SACRAMENTO, 21U, ESPN2
Zaterdag: SACRAMENTO @ SAN ANTONIO, 21u, NBA TV
Maandag, indien nodig, SACRAMENTO @ SAN ANTONIO

We zijn al sinds dinsdag in Sacramento om ons voor te bereiden op de wedstrijd van vanavond. Het is een 'best of 3', dus we hopen om met een voorsprong naar San Antonio terug te keren. Maar spelen in Sacramento is altijd moeilijk. Ze zijn heel agressief en spelen voor een fantastisch thuispubliek.
Alle wedstrijden van de play-offs worden op nationale tv uitgezonden.
San Antonio is favoriet om naar de finale te gaan. Maar we moeten voorzichtig zijn met zo'n voorspellingen. Alle wedstrijden moeten gespeeld worden. Geen enkele ploeg is te onderschatten in de wnba.
Ik ben heel enthousiast om de play-offs in te gaan met deze ploeg. ONE TEAM, ONE DREAM is ons uitgangspunt.
De play-offs leven enorm mee in San Antonio. We hebben al onze eigen play-off t-shirts, petjes.. Fans maken spandoeken, armbandjes.. Er zijn reclamespotjes op tv en radio om de play-offs te promoten. Je kan zien dat sport heel belangrijk is voor de mensen in Texas!
Persoonlijk hoop ik natuurlijk om goede play-offs te spelen. We hadden niet gedacht om in de favorietenrol te staan maar we gaan er zeker voor gaan. Het zou mooi zijn om in de wnba de finale te kunnen spelen!

Seattle neemt het op tegen Los Angeles in de andere 1/2 finale in het Westen.
Connecticut/New York en Detroit/Indiana zijn de 1/2 finales in het Oosten. De winnaar van het Westen zal tegen de winnaar van het Oosten spelen in de grote wnba finale.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home