Welcome to Ann's Blog

Hi there! With this Blog, I will try to inform you on regular bases about what I'm up to at the moment. Make sure to check the latest updates from time to time! See ya! #12 Ann

Wednesday, September 24, 2008

Conference Final against LA



Hallo,

We zijn op weg naar Los Angeles. De Sparks hebben gisteren Seattle verslagen om door te gaan naar de Conference Final. De eerste wedstrijd wordt in Los Angeles (STAPLES CENTER) gespeeld.
Het is een beetje de voorspelde finale in het Westen geworden. Maar het was niet gemakkelijk. We hadden 3 wedstrijden nodig tegen Sacramento. Onze thuisnederlaag bracht ons terug met beide voeten op de grond. De derde wedstrijd vroeg Sophia Young (ploeggenote) ons om in camouflagekledij (legerstijl) naar de wedstrijd te komen. 'Because we are going to war', zei ze... We hadden wel verlengingen nodig..

De ideale uitgangspositie zou zijn om onze eerste wedstrijd in Los Angeles te gaan winnen. Maar dat is zeker niet evident. Los Angeles heeft 3 'Olympians' met een gouden medaille, Lisa Leslie, Candace Parker en Delisha Milton Jones.
We genieten natuurlijk van ons thuisvoordeel. De Tweede en eventueel derde wedstrijd worden in San Antonio afgewerkt. De Tweede en derde wedstrijd worden na elkaar gespeeld. Dus dat wordt fysisch heel zwaar.

Maar San Antonio leeft mee met de Silver Stars!
De eigenaar van de Spurs en spelers (o.a Bruce Bowen) zijn ons al komen aanmoedigen. De Spurs weten hoe mooi het is om een finale te kunnen spelen.

ONE TEAM ONE DREAM, BEAT LA!!!

In het Oosten spelen New York en Detroit de finale.


GAME1 @ LAS
Sept. 25, 9:30 PM
TV: KMYS, NBATV

GAME2 @ SAS
Sept. 27, 2 PM
TV: KMYS, NBATV

*GAME3 @ SAS
Sept. 28, 4 PM
TV: ESPN2

0 Comments:

Post a Comment

<< Home